Workshops “de Tao van Levendige Relaties”

Tweedaagse workshop “De Tao van Levendige Relaties”.

Zaterdagen 16 maart en 6 april 2019 organiseren wij (Marja en René) met veel plezier in Haarlem onze volgende tweedaagse workshop “De Tao van Levendige Relaties” voor stellen.

In deze tweedaagse oefenen deelnemers in de tussenliggende periode thuis en in de 2e bijeeenkomst worden ervaringen uitgewisseld. In 2015 en 2016 begonnen we met ééndaagse workshops en najaar 2017 zijn we gestart met de uitgebreidere tweedaagse. De tweedaagse is door vernieuwde inhoud zeker ook interessant voor mensen die eerder ééndaagse workshops of individuele trajecten bij ons gevolgd hebben.

VOOR WIE
Voor geliefden die hun relatie willen vernieuwen, verdiepen en samen plezier willen hebben.

Ons motto is: “Daar waar liefde woont is altijd ruimte over”…

In deze tweedaagse workshop bieden wij oefeningen die helpen de relatie vrolijker, vitaler en eerlijker te maken. We werken met de innerlijke glimlach, verkennen van elkaars familieveld met opstellingen, subtiele aanrakingen en verfijnen van gevoeligheid voor eigen en elkaars seksuele energie.

Door de tijd te nemen geniet je voluit van elkaars gezelschap. Jullie gaan naar huis met inspirerende direct toepasbare inzichten.

De technieken die we inzetten worden het pad van persoonlijke transformatie genoemd. Op een stijl pad moet je kleine stappen nemen en goed uitkijken waar je loopt.Een gids is dan handig. Als elke kleine stap echt werkt schiet je snel op met blijvend resultaat (het Kaizen principe).

THEMA`S
. De vier nivo`s van intimiteit vergroten
. Gul kunnen geven, ontvangen en vragen
. Feedback geven
. Stevig je plek als partner innemen
. Initiatief nemen
. Seksuele energie verbinden met hartenergie
. Dialoog: actief luisteren
. Familieveld: eigen achtergrond en die van je partner respecteren
. Verkennen en verstevigen van de “Wij Plek”.

PRAKTISCHE GEGEVENS
Maximaal 8 stellen (gelegenheid en vast)
Mooie rustige ruimte in centrum Haarlem, gratis parkeren (klik voor locatie en bereikbaarheid hier)
Wij maken lekkere vegetarische soep, graag eigen brood o.i.d. meenemen
Kosten tweedaagse workshop: 425 euro per stel (incl btw)
Tijden: 13.30 – 22.00 uur
Aanmelden kan via email of telefonisch
Heb je vragen bel gerust.

Drs. René (bedrijfsadviseur en yogaleraar) en Drs. Marja Tol (pedagoog en systemisch coach) zijn getrouwd sinds 1986 en hebben meer dan 35 jaar ervaring in het werken met groepen en individuele coaching. Ze geven ruim 8 jaar coaching aan stellen. Veel trainingen zijn gevolgd op het gebied van yoga, lichaamswerk, healing tao, systemisch werk en tantra. Daarbij oefenen ze dagelijks zelf en met elkaar. “Deze beoefening heeft ons huwelijk veranderd in een intieme relatie waarin we ons krachtig en kwetsbaar opstellen. Daardoor ervaren we een intense verbinding op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel nivo”.

Feedback van deelnemers:
“Dit is echt praktisch, hier kunnen we direct thuis mee verder”.
“Jullie aanpak heeft onze relatie fundamenteel veranderd”.

Hartelijke groet,
René ( 06 – 46220200 )
Marja ( 06 – 11928218 )